> > masło jest zdrowe, a dietetycznych pączków po>
> prostu NIE MA i bez sensu> jest moim zdaniem
> unikanie jednego pączka w tłusty> czwartek;)
> chyba, że> sobie zrobisz pączki Dukana, ale co to
> za> przyjemnosc...Ja uważam, że lepszym tłuszczem
> jest oliwa z oliwek czy olej rzepakowy. Bo to
> tłuszcze roślinne, a nie pochodzenia zwierzęcego
> jak w przypadku masła. Po za tym nie chce unikac
> poączka, ba mogę zjeść nawet ze 3, bo wielkie
> odchudzanie ( 26kg ) mam za sobą i teraz po prostu
> chcę się zdrowo i prawidłowo odżywiać. Więc jak
> już pisałam kalorie mi nie straszne, ale chce by
> ten pączek czy nawet pączki, które zjem były
> wartościowe, a nie złożone z samego tłuszczu i
> cukru. Słowo pączek i dietetyczne ogólnie chyba
> się kłóci, dlatego też napisałam je w
> cudzysłowie...
ale tłuszcze pochodzenia zwierzęcego też są potrzebne naszemu organizmowi...