- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
15 lutego 2011, 20:11
Na diecie praktycznie codziennie mam obiady pieczone w piekarniku, na prąd nie zarobie, do tego mąż nie chce takich jeść więc czasami muszę upiec 100g kurczaka, nie chcę rezygnować z dania zamieniając posiłki. W związku z tym mam pytanie czy gdybym zawinęła w folię i dała do ugotowania na parze to będzie duża różnica? Wiem, że tu pieczenie a tu gotowanie ale to zawsze w folię zawinięte więc..?
Dla przykładu filet z kurczaka w pomarańczach
Edytowany przez rossinka 15 lutego 2011, 20:13
15 lutego 2011, 20:21
15 lutego 2011, 20:30