Temat: Smażony indyk - ?

Przepraszam, jeżeli uważacie moje pytania o smażenie za irytujące. Po prostu lubię być w 100% pewna.

Usmażyłam 400g piersi indyka na patelni teflonowej (bez oleju, tylko z dodatkiem białka). Po wyjęciu na talerz zauważyłam, że na talerzu jest coś, co przypomina.. olej. Nasuwa mi się pytanie - czy ten 'olej' to po prostu był tłuszcz, który naturalnie wyciekł z tej piersi?
jak mógł być to olej jeśli go nie używałaś ? Proszę użyj odrobine mózgu :)
tak...tu sie zgadzam z Fujitsu całkowicie... Sama zadałas pytanie i sama dobie na nie odpowiedziałaś. Chyba nie spodziewaasz sie że z patelni wysmazyl się jakiś stary olej którą w nią kiedyś wsiąkł..:)
Pasek wagi
>Chyba nie spodziewaasz sie że z
> patelni wysmazyl się jakiś stary olej którą w nią
> kiedyś wsiąkł..:)
Hm, brzmi całkiem prawdopodobnie....

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.