- Dołączył: 2011-02-05
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 1500
7 lutego 2011, 16:39
Przepraszam, jeżeli uważacie moje pytania o smażenie za irytujące. Po prostu lubię być w 100% pewna.
Usmażyłam 400g piersi indyka na patelni teflonowej (bez oleju, tylko z dodatkiem białka). Po wyjęciu na talerz zauważyłam, że na talerzu jest coś, co przypomina.. olej. Nasuwa mi się pytanie - czy ten 'olej' to po prostu był tłuszcz, który naturalnie wyciekł z tej piersi?
- Dołączył: 2011-01-22
- Miasto: Komorowo
- Liczba postów: 123
7 lutego 2011, 16:56
jak mógł być to olej jeśli go nie używałaś ? Proszę użyj odrobine mózgu :)
- Dołączył: 2009-09-24
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 5726
7 lutego 2011, 17:17
tak...tu sie zgadzam z Fujitsu całkowicie... Sama zadałas pytanie i sama dobie na nie odpowiedziałaś. Chyba nie spodziewaasz sie że z patelni wysmazyl się jakiś stary olej którą w nią kiedyś wsiąkł..:)
- Dołączył: 2008-01-22
- Miasto: Koniec Świata
- Liczba postów: 20193
7 lutego 2011, 17:42
>Chyba nie spodziewaasz sie że z
> patelni wysmazyl się jakiś stary olej którą w nią
> kiedyś wsiąkł..:)
Hm, brzmi całkiem prawdopodobnie....