- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
16 grudnia 2015, 09:34
jak w temacie czym lżejszym można zastąpić ser ricotta? Czy twaróg delikatny president 0% się nada (chodzi mi o konsytencje)? nie wiem czy konsystencja ricotty to jak mascarpone?
16 grudnia 2015, 09:53
Jak dasz do sernika ser 0% wyjdzie Ci gumowy- sprawdzilam osobiscie. Niestety jakis tluszcz musi tam byc zeby byl dobry. No chyba, ze nie zalezy Ci na tym, aby byl wybitnie dobry tylko malokaloryczny.
16 grudnia 2015, 11:26
Mozesz dać twaróg ale nie może być 0%. Chudy albo półtłusty - inaczej masa jest praktycznie niejadalna. Za to można poskąpić na cukrze więc i tak wyjdzie lekkie :)