- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
12 grudnia 2015, 21:04
Jem go codziennie na śniadanie i zastanawiam się czy po podgrzaniu w mikrofalówce straci swoje wartości odżywcze i czy jest w ogóle zjadalny pod taką postacią. Piekarnik odpada, od razu mówię.
12 grudnia 2015, 21:14
Ty tak serio??? Na samą myśl to dla mnie jakaś masakra. Pomijając to, że jedzenie z mikrofali jest dla mnie już ostatecznością a walory smakowe pozostawiają wiele do życzenia, to podgrzewanie serka wiejskiego to dziwny pomysł. Ale dlaczego chcesz go podgrzewać? Myślisz, że będzie smaczniejszy?
12 grudnia 2015, 21:21
ale tak sam serek wiejski podgrzany i zjedzony solo? jak dla mnie bez sensu. jadlam kiedys zapiekane papryki z miesem mielonym, pieczarkami, pomidorami, pokryte na wierzchu serkiem wiejskim i po podgrzaniu w piekarniku serek fajnie sie roztopil i ciagnal. ale tak samego serka bym nie podgrzewala.
12 grudnia 2015, 21:23
No wiesz, szczerzę myślę że będzie paskudny. To tak jakby podgrzać jogurt naturalny. Jesli znudziłaś się serkiem wiejskim to pomyśl o dodatkach: daj np. rzodkiewki, paprykę albo ogórka. Dobry jest z pestkami dyni lub słonecznika. Jak chcesz na słodko do dorzuć rodzynki. Widziałam też wersję z jabłkiem, rodzynkami i cynamonem, ale szczerze mówiąc nie próbowałam.