- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 września 2015, 15:57
Oczywiście! Trzeba liczyć każdą kalorię, każdą dziesiętną i tysięczną kalorii. Mam nadzieję, że wliczasz do bilansu kaloryczność wody i powietrza, bo w przeciwnym wypadku popełniasz szalone dietetyczne wykroczenie .
Jeśli przyprawa nie jest z mega ilością tłuszczu (a to raczej niemożliwe) i o ile nie sypiesz jej na jedną porcję mięsa w ilościach kilogramowych, to nie.
5 września 2015, 15:58
Ahaha, nie no pytałam, bo wiadomo jak to bywa. Niby nie trzeba, a zaraz się okazuje, że bum! Wolałam zapytać.
5 września 2015, 16:36
Stosuję mnóstwo przypraw i ziół, żadnych nie wliczam.
5 września 2015, 17:26
zalezy czy są to zioła czy praktycznie panierka z toną cukru, no ale generalnie nie
5 września 2015, 20:34
jesli chodzi o przyprawe w sensie ziola to nie ma sensu sie rozdrabniac -przeciez to nawet jednej kalorii pewnie nie ma. jezeli natomiast masz na mysli panierke z bulki tartej albo jakis sos na bazie oliwy czy innego tluszczu to nalezaloby uwzglednic jego kalorie. pytalas jednak o przyprawe, wiec zakladam, ze chodzi o ziola, ktore kalorii praktycznie nie maja