- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 lipca 2015, 09:37
Da się zrobić takie ?
Ewentualnie czy wyszło by gdybym dodała 1 łyżeczkę oleju?
7 lipca 2015, 12:41
da się :) od jakiegoś czasu jem tylko takie bez tłuszczu
A ja to jeszcze jestem ciekawa jak z tym żółtkiem.. Podsmaży się to na tej patelni bez tłuszczu?
7 lipca 2015, 12:46
Serio - jako na wodzie/parze ?????
To mój KOSZMAR z dzieciństwa. Aż zrobiło mi się niedobrze , gdy po kilkudziesięciu latach sobie o nich przypomniałam.....
7 lipca 2015, 12:47
Serio - jako na wodzie/parze ?????To mój KOSZMAR z dzieciństwa. Aż zrobiło mi się niedobrze , gdy po kilkudziesięciu latach sobie o nich przypomniałam.....
Niedobre to jest?
7 lipca 2015, 13:09
Niedobre to jest?Serio - jako na wodzie/parze ?????To mój KOSZMAR z dzieciństwa. Aż zrobiło mi się niedobrze , gdy po kilkudziesięciu latach sobie o nich przypomniałam.....
Niedobra to jest kasza jaglana. A takie jajko "rośnie w ustach" - przynajmniej takie mam straszne wspomnienia...... Oczywiście to kwestia gustu, może komuś smakuje.....
7 lipca 2015, 20:27
pewnie, ze sie da ! na patelni teflonowej jajo nie potrzebuje zadnego "poslizgu"
nawet nalesnika da sie zrobic bez dolewania dodatkowego tluszczu i nie bedzie przywieral i sie rozwalal
7 lipca 2015, 20:36
pewnie, ze sie da ! na patelni teflonowej jajo nie potrzebuje zadnego "poslizgu" nawet nalesnika da sie zrobic bez dolewania dodatkowego tluszczu i nie bedzie przywieral i sie rozwalal
Naleśniki to wiem, ze się da bo sama robię . Tylko byłam ciekawa tego jajka