- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 stycznia 2011, 19:59
ktore otreby lepsze i dlaczego? macie jakies doswiadczenia z ktorymi mozecie sie podzielic w zwiasku z otebami?
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 1499 kJ / 358 kcal
Białko 17,6 g
Tłuszcz 8,7 g
Węglowodany 44,1 g
Błonnik 16,0 g
w tym beta-glukan 6,0 g
Tiamina (wit. B1) 0,747 mg
Fosfor 678 mg
Żelazo 6,8 mg
Magnez 205 mg
Cynk 4,7
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna 1113 kJ / 268 kcal
Białko 16,0g
Tłuszcz 4,6g
Węglowodany 19,5g
Błonnik 42,4g
Tiamina (wit. B1) 1,0 mg (69%)*
Niacyna (Wit. PP) 8,9 mg (55%)*
Fosfor 1276 mg (182%)*
Żelazo 14,9 mg (106%)*
Magnez 490 mg (131%)*
10 stycznia 2011, 20:08
10 stycznia 2011, 20:21
10 stycznia 2011, 20:35
11 stycznia 2011, 10:51
11 stycznia 2011, 13:55
11 stycznia 2011, 15:12