- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 lutego 2015, 14:11
Wiem, że domowe, własnoręcznie zrobione ciasta są najlepsze więc nie przyjmuje tego typu porad, ale nie jadłam nigdy takiego z paczki w sensie, że jakieś ciasto czekoladowe, kopiec kreta itd (tylko krem do karpatki i był ohydny) i chciałam się spytać z ciekawości czy dobre to jest? Jeśli tak, to które najlepsze?
17 lutego 2015, 16:20
A łatwiej i szybciej robi się tego typu ciasto niż to tradycyjne?Ja ostatnio próbowałam robić babeczki z budyniem czekoladowym właśnie z pudełka dla testu i powiem, że szału nie ma.
17 lutego 2015, 16:28
Robiłam krówkę z pudełka i była pycha, babeczki też parę razy robiłam, bez szału, ale mają swoje zalety. Ciasta robi się szybko i są to pewniaki, będą dobre i bez zakalca.
18 lutego 2015, 10:44
ja uwielbiam kopca kreta :)
Czasem też gdy potrzebuje czegoś "za 5 minut", to robię babeczki, robi się je szybciej własnie dlatego, że nie trzeba wszystkiego odmierzać itd
18 lutego 2015, 12:57
ciasta z pudełka to sama chemia, a kopiec kreta można sobie zrobić samemu będzie zdrowiej i smaczniej.
18 lutego 2015, 13:59
ciasta z pudełka to sama chemia, a kopiec kreta można sobie zrobić samemu będzie zdrowiej i smaczniej.
Chyba o cos prosilam, tak? :)
Dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :P