- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 stycznia 2011, 17:42
Jak zmniejszyć kaloryczność kotletu schabowego?
Zazwyczaj obtacza się w jajku,mące,bułce i na patelni z tłuszczem smaży to daje ok. 450 kcal chyba
a sam schabowy bez panierki ma 112 kcal na podstawie ilewazy.pl
a gdybym tak np. obtoczyła w samym jajku i na patelni teflonowej usmażyła? dobry byłby?;)
macie jeszcze jakieś sprawdzone przepisy jak można go zmienić?
albo np. bardzo go tak rozbić, do srodka włożyć kawałek pomidora, zawinąć i obsmażyć na teflonie? albo zawinąć i obsmażyć na teflonie też w jajku? co wy na to?
6 stycznia 2011, 17:43
6 stycznia 2011, 17:44
6 stycznia 2011, 17:50
6 stycznia 2011, 18:00
6 stycznia 2011, 18:05
6 stycznia 2011, 18:34