- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 sierpnia 2014, 15:18
Dziś i jutro mam wolne i pomyślałam, że zrobię sobie jakieś obiady na zapas, żeby po przyjściu z pracy mieć praktycznie gotowe. Naszła mnie ochota na faszerowaną paprykę. Czy któraś z Was ją może mroziła? Chciałam przygotować paprykę z farszem i zamrozić bez pieczenia. Co Wy na to?
19 sierpnia 2014, 15:39
a taka papryka nie sflaczeje po rozmrożeniu? nigdy nie mroziłam ....
Właśnie nie wiem, dlatego się pytam czy któraś z Vitalijek testowała takie rozwiązanie..