- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 grudnia 2010, 17:09
Ja zawsze daje mniej cukru niż trzeba w przepisie, czasem daje tez mniej o jedno jajko.
Ale np gdy w przepisie jest 1,5 szklanki oleju? Nie mam pomyslu czym to zastapic..
tyle kalorii...
jak jeszcze odchudzacie BEZPIECZNIE swoje ciasta, bo raz przez takie 'odchudzanie ich' zakalec mi wyszedl -,-
10 grudnia 2010, 17:19
10 grudnia 2010, 17:30
10 grudnia 2010, 17:32
zamiast bialego cukru dodaje slodzik lub trzcinowy
uzywam niskokalorycznych serow (sernik np)
wiecej bialek niz zoltek z jaj ;)
10 grudnia 2010, 17:35
10 grudnia 2010, 18:19
10 grudnia 2010, 19:16