- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
9 grudnia 2010, 21:55
16 grudnia 2014, 17:13
przecudowny temat choc ja w tym roku nir piernicze! ale.wspieram wszystkie popierniczone!
16 grudnia 2014, 20:53
wow dziewczyny az mi slinka cieknie :) ja sie cos nie moe zebrac moze jutro ;)
18 grudnia 2014, 11:47
Super wyszły! Widzę nowe kształty:) Te małe reniferki i laski cukrowe. Cudo! Czekam na zdjęcie z ozdobionymi piernikami:)
20 grudnia 2014, 18:42
Magpie a ja nie doczytałam, żeby zostawić to rzadkie ciasto do leżakowania, tylko dosypywałam mąki i wyrabiałam aż się zrobiło gładkie i ładne i dopiero odłożyłam do lodówki. Myślisz, że przez to pierniki wyjdą mi twarde jak skała? Czy czymś to ciasto rozrzedzić przed wyrabianiem? Czy dać sobie spokój bo i tak będą pyszne?