Temat: Serek almette.

Cześć, co sądzicie o takim serku do posmarowania na kanapki na kolację ?

a czemu nie? ja polecam Ci "moj ulubiony" pyszny, moze i kaloryczny,ale jest dobry i robiony w mleczarni obok mojej babci, wszystko o nim wiem;d

almette chrzanowy z łososiem wędzonym. pycha .polecam

Pasek wagi

A ja polecam Almette z dojrzewających na słońcu pomidorów oraz Tartare borowikowy las/orzechowa aleja

Ja uwielbiam almette, może to chemia ale raz na jakiś czas ? dlaczego nie :D

kocham, ale ziołowy, inne są nie dla mnie:P

Lasoley napisał(a):

Ja uwielbiam almette, może to chemia ale raz na jakiś czas ? dlaczego nie :D

Jaka chemia? Akurat w almette praktycznie jej nie ma, serek jest jedynie spulchniany azotem, nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Ja uważam, że to dobry wybór na kolacje :)

karolinka2703 napisał(a):

Lasoley napisał(a):

Ja uwielbiam almette, może to chemia ale raz na jakiś czas ? dlaczego nie :D
Jaka chemia? Akurat w almette praktycznie jej nie ma, serek jest jedynie spulchniany azotem, nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Ja uważam, że to dobry wybór na kolacje :)

Zgadzam się z przedmówczynią. 

Serek tego typu jest dużo lepszym wyborem niż jakieś topione świństwo. Jedz do woli. 

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.