- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
31 marca 2014, 22:02
a czemu nie? ja polecam Ci "moj ulubiony" pyszny, moze i kaloryczny,ale jest dobry i robiony w mleczarni obok mojej babci, wszystko o nim wiem;d
1 kwietnia 2014, 08:42
A ja polecam Almette z dojrzewających na słońcu pomidorów oraz Tartare borowikowy las/orzechowa aleja
1 kwietnia 2014, 09:28
Ja uwielbiam almette, może to chemia ale raz na jakiś czas ? dlaczego nie :D
1 kwietnia 2014, 10:12
Ja uwielbiam almette, może to chemia ale raz na jakiś czas ? dlaczego nie :D
Jaka chemia? Akurat w almette praktycznie jej nie ma, serek jest jedynie spulchniany azotem, nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Ja uważam, że to dobry wybór na kolacje :)
1 kwietnia 2014, 11:51
Jaka chemia? Akurat w almette praktycznie jej nie ma, serek jest jedynie spulchniany azotem, nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Ja uważam, że to dobry wybór na kolacje :)Ja uwielbiam almette, może to chemia ale raz na jakiś czas ? dlaczego nie :D
Zgadzam się z przedmówczynią.
Serek tego typu jest dużo lepszym wyborem niż jakieś topione świństwo. Jedz do woli.