17 grudnia 2013, 22:54
Jak wyżej - dzisiaj otworzyłam to cudo i jestem nie w temacie. ;) I w jakich warunkach? Lodówka zda egzamin?
- Dołączył: 2013-01-05
- Miasto: -
- Liczba postów: 239
17 grudnia 2013, 23:08
Ja przechowuję już otwarty po prostu w szafce i nic mu się nie dzieje :)
17 grudnia 2013, 23:12
Nie odpowiem Ci na pytanie, ale: masz bloga sniadaniowego?
17 grudnia 2013, 23:23
ThinDuke napisał(a):
Nie odpowiem Ci na pytanie, ale: masz bloga sniadaniowego?
Nie, ale lubię je przeglądać. :P
- Dołączył: 2013-02-12
- Miasto: Mazury
- Liczba postów: 20624
18 grudnia 2013, 05:48
Mój też od kilku miesięcy stoi w szafce:) myślę, że może stać długo tak jak miód:)
- Dołączył: 2013-08-07
- Miasto: Będzin
- Liczba postów: 3829
18 grudnia 2013, 05:59
przecież to cukier nie mleko więc może stać i stać...
choć w dzisiejszych czasach nawet mleko potrafi mieć dłuższy termin przydatności do spożycia niż suche produkty z NASA a co dopiero taki syrop :D
18 grudnia 2013, 10:46
U mnie stoi cały czas na wierzchu. Długo. Nic mu się nie dzieje.