16 października 2013, 10:30
Dzisiaj chciałam zjeść owsiankę, ale coś nie wyszło z tą błyskawiczną i nie napęczniała ładnie, a że w lodówce miałam oscypki - podgrzałam je trochę w piekarniku. Wyszło z nich trochę tłuszczu, a resztę "wyciągnęłam" bibułą. Zjadłam je z żurawiną.
Co sądzicie? :)
- Dołączył: 2010-09-20
- Miasto: B
- Liczba postów: 4650
16 października 2013, 10:43
Zazdroszcze Ci oryginalnego oscypka w domu ;D
16 października 2013, 10:48
bede.szczupla napisał(a):
Zazdroszcze Ci oryginalnego oscypka w domu ;D
prosto z Zakopca:D
- Dołączył: 2012-08-06
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 2335
16 października 2013, 10:54
bleee
- Dołączył: 2005-12-13
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 3048
16 października 2013, 11:06
mniam!
- Dołączył: 2012-02-20
- Miasto: Częstochowa
- Liczba postów: 3657
16 października 2013, 11:10
uwielbiam!
16 października 2013, 11:25
oscypek na ciepło- pychota.
- Dołączył: 2013-06-29
- Miasto: Nowy Sącz
- Liczba postów: 486
16 października 2013, 11:33
pycha :D tylko najlepiej na patelni grilowej, albo na teflonie, jest dużo lepszy niż z mikrofali :D tylko fakt faktem oscypek jest bardzo tłusty.
16 października 2013, 11:37
laura101 napisał(a):
pycha :D tylko najlepiej na patelni grilowej, albo na teflonie, jest dużo lepszy niż z mikrofali :D tylko fakt faktem oscypek jest bardzo tłusty.
ale raz na jakiś czas można sobie na niego pozwolić :)
- Dołączył: 2013-01-23
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 101
16 października 2013, 11:38
Raz na jakiś czas może być ;)