- Dołączył: 2013-02-08
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 920
15 września 2013, 15:30
kombinuję ostatnio różne serki na słodko z m.in. twarogiem, dynią, jogurtem itp. i dodaje do nich kroplę albo kilka aromatu do ciasta. ale co jest w tych aromatach? to jakiś totalny syf? skoro są do ciasta to można jej spożywac 'na surowo'?
w składzie: olej, aromat. brzmi dosyc ogólnikowo. wiem, że takie ilości nie zaszkodzą, ale chciałabym wiedziec co to.
widziałam, że są jakieś naturalne i w fajnych smakach. mam nadzieję, że niedługo będę miec okazję żeby je kupic.
- Dołączył: 2013-06-06
- Miasto:
- Liczba postów: 1478
15 września 2013, 15:48
ja tam nie znoszę sztucznego zapachu tych aromatów. Nie lepiej dodać coś prawdziwego jak kakao, cynamon, miód?
- Dołączył: 2013-02-08
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 920
15 września 2013, 15:56
lepiej, lepiej i też dodaję.
- Dołączył: 2011-05-25
- Miasto: Alderaan
- Liczba postów: 12872
15 września 2013, 16:02
Można je jeść na surowo. Dzięki za podpowiedź, mam kilka smacznych aromatów, a nie piekę ciast, więc zrobię sobie deserek :)