- Dołączył: 2010-10-12
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 3664
17 października 2010, 19:25
Edytowany przez MonikaChuda 10 marca 2012, 00:00
- Dołączył: 2010-10-12
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 3664
17 października 2010, 19:26
Edytowany przez MonikaChuda 10 marca 2012, 00:00
17 października 2010, 19:34
do wszytskich?
- Dołączył: 2010-08-09
- Miasto:
- Liczba postów: 506
17 października 2010, 19:34
hmm. ja nie mam pojęcia ;p ale używam go do smażenia tylko, co i tak rzadko robię ;p jest bardzo dobry
- Dołączył: 2006-11-14
- Miasto: Leszno
- Liczba postów: 11573
17 października 2010, 22:42
to marchewki tartej
do sałatek
surówek
sałaty
pomidorów
ma świetny smak i dobrze komponuje się we wszelkich warzywnych, warzywno-mięsnych, warzywno-rybnych czy warzywno-serowych mieszankach;)
- Dołączył: 2010-10-12
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 3664
18 października 2010, 09:16
Edytowany przez MonikaChuda 10 marca 2012, 00:00