Temat: łosoś na zimno do spożycia po obróbce cieplnej ????

Witam,

Na łososiu sałatkowym wędzonym na zimno dość znanej firmy ostatnio przeczytałam, że do spożycia po obróbce cieplnej. Czy kiedyś się z tym spotkałyście?

Wiem co oznacza obróbka cieplna ;-)tylko trochę mi z tym dziwnie - mam tego łososia wrzucić np na patelnię Co z tego wyjdzie?

Pomocy ;-) nie chciałabym wyrzucić kolejnego łososia bo będę mieć na niego bana!!!
Wrzucisz na patelnie to wyjdzie normalna smażona ryba. Też dobre. Ja bym zjadła też na zimno
hmmm...takiego wedzonego na zimno ja zawsze jadlam bez zadnej obrobki i byl dobry wiec nie wiem...chyba jak cos jest wedzone to da sie zjesc bez smazenia
Pasek wagi
ja podgrzewam te z biedronki w takich wąskich pudełkach, wg mnie zyskują na smaku
Pasek wagi
ja też zawsze wędzone na zimno jadłam wprost z opakowania - ale tutaj napisane jest wprost - spożyć po obróbce cieplne;

w takim razie po ki grzyb ten łosoś jest na zimno? to mnie strasznie zastanawia ??
ja jadam lososia z biedronki marineo czy jakos tak i nie czytalam opakowania ale jadlam bez obrobki cieplnej :D
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.