- Dołączył: 2005-12-28
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 314
20 sierpnia 2013, 22:18
Witam,
Na łososiu sałatkowym wędzonym na zimno dość znanej firmy ostatnio przeczytałam, że do spożycia po obróbce cieplnej. Czy kiedyś się z tym spotkałyście?
Wiem co oznacza obróbka cieplna ;-)tylko trochę mi z tym dziwnie - mam tego łososia wrzucić np na patelnię Co z tego wyjdzie?
Pomocy ;-) nie chciałabym wyrzucić kolejnego łososia bo będę mieć na niego bana!!!
- Dołączył: 2011-06-10
- Miasto: Opole
- Liczba postów: 3557
20 sierpnia 2013, 22:50
Wrzucisz na patelnie to wyjdzie normalna smażona ryba. Też dobre. Ja bym zjadła też na zimno
- Dołączył: 2012-02-10
- Miasto: Koszalin
- Liczba postów: 1158
20 sierpnia 2013, 22:50
hmmm...takiego wedzonego na zimno ja zawsze jadlam bez zadnej obrobki i byl dobry wiec nie wiem...chyba jak cos jest wedzone to da sie zjesc bez smazenia
- Dołączył: 2012-05-15
- Miasto:
- Liczba postów: 3543
20 sierpnia 2013, 23:00
ja podgrzewam te z biedronki w takich wąskich pudełkach, wg mnie zyskują na smaku
- Dołączył: 2005-12-28
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 314
20 sierpnia 2013, 23:12
ja też zawsze wędzone na zimno jadłam wprost z opakowania - ale tutaj napisane jest wprost - spożyć po obróbce cieplne;
w takim razie po ki grzyb ten łosoś jest na zimno? to mnie strasznie zastanawia ??
- Dołączył: 2006-01-10
- Miasto: Moje Miejsce Na Ziemi
- Liczba postów: 4069
20 sierpnia 2013, 23:15
ja jadam lososia z biedronki marineo czy jakos tak i nie czytalam opakowania ale jadlam bez obrobki cieplnej :D