- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
23 lipca 2013, 21:47
16 sierpnia 2013, 20:59
16 sierpnia 2013, 21:09
16 sierpnia 2013, 21:26
16 sierpnia 2013, 21:34
16 sierpnia 2013, 21:40
16 sierpnia 2013, 21:50
Edytowany przez partha 16 sierpnia 2013, 21:51
16 sierpnia 2013, 22:01
ja dzisiaj kupiułam mąkę żytnią razową i zamierzam zrobić zakwas, powoli przygotowując się psychicznie do wyrobu chleba :)Labilnaczytałam dzisiaj że piekarnik się nie nadaje do pieczenia chleba albo trzeba mieć jakiś kamień do piekarnika lub termoobieg.. można poradzić bez tego?
Edytowany przez Labilna 16 sierpnia 2013, 22:02
16 sierpnia 2013, 23:53