- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
8 lipca 2013, 14:20
- 0,5 kg serka twarogowego chudego 0% Emilka
-60 g odżywki białkowej - można zamienić na jakiś budyń czy co tam chcecie. Ja akurat miałam odżywki i zależało mi na sporej ilości białka więc je użyłam . ( Ja zrobiłam pół na pół . czekoladowo-waniliowy )
- trzy duże jajka
-3 łyżki żelatyny
- słodzik
1.Białka oddzielić od żółtek i ubić mikserem na bardzo sztywną pianę.
2.Resztę składników również zmiksować w drugiej misce.
3. Bardzo ostrożnie połączyć białka z drugą masą.
4. Żelatynę rozpuścić we wrzątku i ostudzić. Następnie dodać do masy.
5. Wszystko wymieszać.
6. Wstawić do lodówki.
7. Ja jeszcze posypałam z wierzchu odrobiną wiórek kokosowych.
Edytowany przez Agatkax3 8 lipca 2013, 15:23
11 lipca 2013, 15:51
Edytowany przez hanniaa 11 lipca 2013, 15:51