- Dołączył: 2007-07-02
- Miasto: Wro
- Liczba postów: 8570
21 kwietnia 2013, 15:17
Obrałam kalarepkę do zjedzenia i niepokoją mnie takie białe plamki w środku:
Dodam, że była kupiona prawie 2 tygodnie temu i na skórce miała ciemne przebarwienia, ale pachnie normalnie, jednak nie wiem, czy mogę ją jeść, czy wyrzucić? Pomóżcie.
EDIT: wysłałam to zdjęcie mamie, powiedziała, że ona po prostu jest bardziej dojrzała i wyschnięta, to nie są objawy zepsucia. Więc zaczęłam ją jeść i smakuje normalnie, ale nie jest tak soczysta.
Edytowany przez anna987 21 kwietnia 2013, 15:50
- Dołączył: 2011-10-17
- Miasto: Pieszyce
- Liczba postów: 13334
21 kwietnia 2013, 15:21
Stara, napędzana nawozami kalarepa.
- Dołączył: 2007-07-02
- Miasto: Wro
- Liczba postów: 8570
21 kwietnia 2013, 15:27
XXkilo napisał(a):
Stara, napędzana nawozami kalarepa.
A po czym poznajesz, ze jest napędzana nawozami?
21 kwietnia 2013, 15:40
hmm mi się wydaje że zaczęła się psuć:/ wyrzuciła bym
- Dołączył: 2010-11-30
- Miasto: Apple Tree
- Liczba postów: 51635
21 kwietnia 2013, 17:43
po prostu jest stara i lekko się wysuszyła .. ale możesz ją zjeść, nic Ci się nie stanie :)
na pewno nie jest zepsuta.
Edytowany przez jablkowa 21 kwietnia 2013, 17:44
- Dołączył: 2007-07-02
- Miasto: Wro
- Liczba postów: 8570
21 kwietnia 2013, 20:06
Dzięki, już ją zjadłam, nic mi nie jest, żyję i nie mam halucynacji