- Dołączył: 2009-04-08
- Miasto: Cieszyn
- Liczba postów: 8
5 marca 2013, 17:36
Witam,
może to głupie pytanie, ale co sądzicie o Ceresie do smażenia. Czytałam o powszechnym przekonaniu, że nie jest wchłaniany przez potrawy (podobnie jak olej kokosowy). Czy o ile jestem 'pod ścianą' to mogę go stosować ?
5 marca 2013, 17:42
A co to takiego? Pierwsze słyszę.
- Dołączył: 2013-01-30
- Miasto:
- Liczba postów: 973
5 marca 2013, 17:56
Zajrzałam w google to tłuszcz do smażenia. Można spróbować czy wsiąknie np w schabowego czy nie.
- Dołączył: 2009-04-08
- Miasto: Cieszyn
- Liczba postów: 8
5 marca 2013, 17:57
Nie oszukujmy się jest to tłuszcz roślinny (utwardzany olej kokosowy lub rzepakowy). Ja akurat posiadam (używam bardzo rzadko - raz w miesiącu może) kokosowy. I właśnie na jednej ze stron na FB - skinny bitch collective - one dodają go nawet do kawy (!)