- Dołączył: 2012-08-22
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 2122
4 lutego 2013, 15:15
Kotlety mielone, pulpety, sosy mięsne, sosy warzywne, zupy, buliony, pampuchy, schabowe, kurczak po chińsku lub zwykły pieczony i wiele innych.
4 lutego 2013, 15:17
Ja często gotuję sobie leczo i zamrażam w woreczkach na jedną porcję. I jak wracam do domu późno i nie mam siły na gotowanie, to gotuję troszkę makaronu i rozmrażam to leczo i szybkie i dobre danie gotowe a nie z puszki czy czegoś :)
Ale jak jeszcze mieszkałam w domu to moja mama mroziła wszystko - bigos, pierogi, warzywa, mięsa, potrawki, co tylko zrobiła i było za dużo :)
- Dołączył: 2006-01-04
- Miasto: Na Koncu Wsi
- Liczba postów: 109738
4 lutego 2013, 15:37
wszystko mozna mrozic
zupy tez