- Dołączył: 2010-09-09
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 500
8 września 2012, 21:48
Buszując po sklepie, wpadłam na racuchy owsiane firmy Sante. Od razu wrzuciłam do koszyka, ponieważ ubóstwiam robione przez siebie pancakesy, a chciałam spróbować czegoś podobnego aż innego. Do znajdującego się w opakowaniu proszku wystarczy dodać 300 ml kefiru i pokrojone w kostkę jabłka. Co o tym myślicie? Próbowałyście? Zamierzam je jutro usmażyć na śniadanie, ale mam lekki problem z proporcjami, gdyż zjadam średnio 3-4 pancakesy/..
Edytowany przez lovefruits 8 września 2012, 21:49
- Dołączył: 2011-07-04
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 2686
8 września 2012, 21:51
widziałam te racuchy ale nie kupowałam. napisz czy były dobre :)
- Dołączył: 2011-02-26
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 203
8 września 2012, 22:35
Ja kupowałam, ale mi nie smakowały... Zdecydowanie lepsze są samodzielnie robione :)
9 września 2012, 07:03
Sama chemia, nie jest trudno chyba zrobić samodzielnie takie racuchy, a kosztują dość sporo jak na mieszankę, do której coś trzeba dodać. Ale to moja opinia.
9 września 2012, 07:39
Chemia, wrzuc jajka dodaj maki cukier wanilowy , mleko , jabuszka,i juz masz racuchy :-)
9 września 2012, 10:26
Sama chemia? Czytałyście chociaż skład tych racuchów? Co tam jest takiego "chemicznego"? Proszek do pieczenia czy cukier wanilinowy? Jasne, że można zrobić takie racuchy samemu, ale moim zdaniem trochę przesadzacie...
- Dołączył: 2010-09-09
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 500
9 września 2012, 19:28
Racuchy były w miarę dobre, chociaż moim zdaniem trochę za słone. Zdecydowanie bardziej wolę robione własnoręcznie.
- Dołączył: 2012-06-28
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 480
9 września 2012, 21:33
troche tym chemii jest, chociaz jak z sante to moze nie jest źle ;) ale lepiej zrobic samemu...