Temat: Jogurty na kolacje ?

Czy można na kolacje zjeść np . jogurt danio , activia czy danone z owocami  ;)

Z góry dzienkuje za opowiedz

widocznie jestem dla kogos atrajcyjna skoro sie ogladaja za mna

wrednababa54 napisał(a):

widocznie jestem dla kogos atrajcyjna skoro sie ogladaja za mna


Bo w ubraniu zaniedbania ciała, stanu skóry, nie widać aż tak bardzo.
Pasek wagi

FammeFatale22 napisał(a):

wrednababa54 napisał(a):

widocznie jestem dla kogos atrajcyjna skoro sie ogladaja za mna
Bo w ubraniu zaniedbania ciała, stanu skóry, nie widać aż tak bardzo.


a jesli mialam na widoku cale cialo? albo cale nogi i posladki bylo mi widac?

czyli maz powinien rzucic zone jak ta bedzie miec rozstepy i sflaczaly brzuch po porodzie
Wiesz, jednak nie chce mi się z Tobą o tym pisać, bo to prowadzi tylko do jednego.
Ty się uważasz za mega atrakcyjną, że faceci na Ciebie lecą, że Twój na szczuplejsze nawet by nie spojrzał, więc luz.
Pasek wagi
ja nie uwazam sie za atrakcyjna, ale jak kosci i skora moga byc atrakcyjne?

oczywiscie ze latwo jest pojechac po kims kto ma wiecej cm, tak latwo sie dowartosciowac, prawda

Ja się dowartościowywać nie muszę.
Wiem jak wyglądam, wiem co chcę zmienić.
Mnie motywują jedynie moje stare zdjęcia, a nie to ,że ktoś waży więcej ode mnie. 
Pasek wagi
no tak, ale jak brzmi to zdanie "wrzuc swoje zdjecie, posmiejemy sie jak wygladasz" "widzialam twoje fotki i wygladasz obrzydliwie, masz flakowate cialo"

jak mozna innaczej wytlumaczyc fakt jak nie "jestem lepsza bo ja mam wage w normie, nosze prestizowa 36, a ty nie"

soll. napisał(a):

Nie mam anoreksji, daleko mi do tego, lubię jeść :) Właśnie zabrałam się porządnie za swoje ciało, efekty utrzymują się od dawna i dlatego teraz mogę się mądrzyć ;P aoirghe, akurat oliwa z oliwek nie bardzo nadaje się do obróbki termicznej. Oliwa jest dobra do sałatek. Do smażenia lepszy jest olej rzepakowy albo masło klarowane. A jak masło jak jest dobre, naturalne, to czemu by nie smarować nim kanapek? :)


A ja właśnie gdzieś usłyszałam, w jakimś programie, że mimo wszystko oliwa nadaje się do obróbki termicznej i od tej chwili smażę, ale krótko- a potem np. podlewam i duszę. Nie stosuję oliwy do dłuższej obróbki.:) Nigdy nie smażyłam na maśle klarowanym, bo po prostu- nigdy nie klarowałam masła.:D Muszę spróbować.:)
I od czasu smaruję masłem, ale ja wolę grubszą podkładkę i jakoś zasmakowało mi polączenie dobrych serków kanapkowych i wędlinki.:)
Ogólnie to uważam, że ta rozmowa do niczego nie doprowadzi.;)

Poza- Soll wygląda zabójczo.:D

Poza- Wrednababa chce coś z sobą zrobić, jak każda z nas i działa swoimi metodami, więc nie powiedziałabym, że jest z siebie mega zadowolona. Jeśli nie zauważy rezultatów swoich metod, to pewnie pomyśli, żeby je zmienić. Ma swój styl wypowiedzi, do którego już każda przywykła, ale przynajmniej coś się dzieje.;)

Ja mam wrażenie, że wy wszystkie się dziewczyny nawzajem lubicie, tylko lubicie sobie podogadywać, żeby podgrzać atmosferę, bo wiecie, jaka będzie reakcja drugiej.:D

A placki może nie są genialne Babo, ale jak pokusisz się o ciut więcej mąki niż zakłada przepis i smarniesz je olejem, to się spieką.:D

Jak lubicie majonez, to serio lepiej smarować niż delmami, a taki domowy jest tani i dobry.;)
Mąż jest "miszczem", muszę go zapytać o proporcje, to jak chcesz, to Ci potem podeślę.:D

Ida oglądać filma z mężkiem, baju.:)

wrednababa54 napisał(a):

no tak, ale jak brzmi to zdanie "wrzuc swoje zdjecie, posmiejemy sie jak wygladasz" "widzialam twoje fotki i wygladasz obrzydliwie, masz flakowate cialo"jak mozna innaczej wytlumaczyc fakt jak nie "jestem lepsza bo ja mam wage w normie, nosze prestizowa 36, a ty nie"

Nikomu takich rzeczy nie pisałam, więc nie wiem o co chodzi.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.