- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
29 sierpnia 2012, 10:00
3 stycznia 2016, 16:48
Jeśli to czekolada, a nie wyrób czekoladopodobny (jak np. większość świątecznych Mikołajów), to termin nie ma tak naprawdę znaczenia - wiem, bo moja mama pisała o tym pracę magisterską, serio. :D A jeśli będzie biały "nalot", to jeszcze lepiej - to oznaka tego, że czekolada jest "prawdziwa". :)
3 stycznia 2016, 20:35
jesli czekolada byla przechowywana w sprzyjajacych warunkach (suche, zacienione miejsce, w temp. pokojowej) i nie jest pokryta bialym nalotem to wedlug mnie smialo mozna zajadac oczywiscie warto tez zwrocic uwage na jej zapach i smak -jesli wyczujesz cos podejrzanego to lepiej odpuscic ..
Edytowany przez jablkowa 3 stycznia 2016, 20:35