- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
24 sierpnia 2012, 16:44
25 sierpnia 2012, 11:41
Edytowany przez soll. 25 sierpnia 2012, 11:41
26 sierpnia 2012, 16:54
w jakim sensie dużo? ja nie jestem już dawno przecież na redukcji.. a poza tym co? miałem jeść 1500kcal (jedyna słuszna dieta) przy swoim CPM wynoszącym obecnie ponad 3000kcal? Nie sądzę.A ciasto drożdżowe nie każdy robi z lukrem, a kruszonka może równie dobrze powstać na bazie masła i mąki pełnoziarnistej.Z resztą ja nie piszę o tym, ze ciasto drożdżowe na śniadanie jest ok. Bo ja sam musiałbym zjeść chyba pół blachy, zeby się najeść. Ale chodzi mi po prostu o to, ze jest to chyba najzdrowsze (lub jedno z najzdrowszych) ciast... a niezdrowe to są kupne słodycze, a nie domowe wypieki.Ciasto drożdżowe z lukrem i kruszonką na śniadanie - jak dla mnie nie bardzo ;) Zależy jaką kto ma dietę - czy bardziej "na luzie" czy bardziej restrykcyjnie ;) Zauważyłam, że Ty oraz wiele vitalijek pozwalacie sobie na dużo, nawet na redukcji.ciasto drożdżowe nie jest zdrowe? no bez przesady:)Skoro się nie odchudzasz to spoko. Ale ja bym takiego śniadania nie zjadła, ani to zdrowe, ani pożywne. Słodycze na śniadanie to kiepski pomysł.
26 sierpnia 2012, 17:11