- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 lipca 2012, 12:09
Dziś rano, w czasie zakupów w pobliskiej piekarni rzuciły mi się w oczy slogany, rekalmujące chleb 'idealny na kolację o obniżonej zawartości węglowodanów (o 90%) i podwyższonej zawartości białka (uwaga o ...300%!!!). Nie uważacie, że to ściema???
Poniżej: zdjęcia ulotki. Przepraszam za jakość
19 lipca 2012, 12:11
19 lipca 2012, 12:12
19 lipca 2012, 12:13
19 lipca 2012, 12:35
19 lipca 2012, 12:37
Edytowany przez serekwiejskilight 19 lipca 2012, 12:37
19 lipca 2012, 14:20
Dlaczego ściema? Przecież masz skład i wartości odżywcze. Swoją drogą to przymierzam się do kupna tego chleba bo nie chce mi się piec własnego:)
Nie mowię, że to ściema na 100 % ;) Po prostu zapytalam, co o tym sądzicie. Czy możliwa jest AŻ taka redukacja ilości węglowodanów przy jednoczesnym wzroście białka ;)
Dziękuję :) niestety, to już nie te paznokcie co kiedyś.... Odkąd pracuję w laboratorium paznokcie musiały zostać skrócone o połowę :P :)
Edytowany przez norma9 19 lipca 2012, 14:22
19 lipca 2012, 15:25