- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
20 listopada 2009, 17:41
20 listopada 2009, 17:49
20 listopada 2009, 17:53
20 listopada 2009, 18:17
20 listopada 2009, 18:31
1 - ubic piane z bialka nie na sztywno , wymieszac z zoltkiem ....odstawic sos z gazu na 15 minut wymieszac z bialkiem ...nie zrazac sie jak zostanie troche piany ona zniknie po chwili
2- kasza manna
3 - starty zieniak jak do plackow ziemniaczanych
4- warzywne sosy miksuje ...sa inne jak normalne ....ale mojej rodzinie smakuja
5 -sos pieczarkowy wszystkie biale sosy tam gdzie ma byc smietnaa ...uzywam wiecej pieczarek ,dodaje troszke mleka , i serka smietankowego
u mnie to jest tak ze zamiast samego miesa dodaje wiecej jak kiedys cebuli np .......i wtedy mniej jak sie cebula rozgotuje i woda wygotuje to powstaje taki sos wlasny i tak jemy ...np wolowine z archewka i cebula sos sam sie z siebie zagesci
20 listopada 2009, 18:32
zmiksowanymi warzywami, serkiem topionym, przecierem pomidorowym
20 listopada 2009, 18:33
20 listopada 2009, 18:57
20 listopada 2009, 19:01