2 czerwca 2012, 23:22
Zrobiłam najzwyklejszy kisiel truskawkowy, tylko wyszedł mi nieco rzadki. "Wypiłam" łyżeczką połowę i tak do głowy mi przyszło czy aby tu nie dać jogurtu. Nie powstrzymałam się :P Wyszło coś na zasadzie lekkiego budyniu śmietankowo-truskawkowego :D
Co myślicie o tym połączeniu? Jadł ktoś?
- Dołączył: 2012-02-12
- Miasto: Krzywe Koło
- Liczba postów: 2739
2 czerwca 2012, 23:32
nie jadłam, ale dobre jest dodanie do jogurtu tężejącej galaretki i wstawić to do lodówki, pyszny deserek wychodzi:)
2 czerwca 2012, 23:33
ja jem zupe owocową (wiśniową) z serkiem waniliowym i prażonymi migdałami mmmmmmmm!!!!! niebo w gębie!
- Dołączył: 2012-05-26
- Miasto:
- Liczba postów: 285
2 czerwca 2012, 23:35
łoo sory ale sranie murowane :D :D :D
- Dołączył: 2011-10-07
- Miasto: Szczawno-Zdrój
- Liczba postów: 15388
2 czerwca 2012, 23:44
Ja robiłam kisiel normalny i na gorę dawałam owoce z jogurtem i było ok;) W kiblu też z tego powodu nie wylądowałam;)
3 czerwca 2012, 00:22
MoniaNaDiecie napisał(a):
łoo sory ale sranie murowane :D :D :D
oj tam oj tam:) może nie:)
ja bym zjadła:) serio. Lubię eksperymenty:)
3 czerwca 2012, 07:09
ja wymieszałam kisiel z serkiem wiejskim i jak dla mnie genialne, słodki kisiel i lekko słonawy serek- bomba. Skoro można jeść schab na słodko to dlaczego nie to?:D:D
- Dołączył: 2012-02-06
- Miasto: Częstochowa
- Liczba postów: 714
3 czerwca 2012, 08:59
MoniaNaDiecie napisał(a):
łoo sory ale sranie murowane :D :D :D
Ahaha ze śmiechu oplułam się herbatą :D