- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
9 marca 2012, 13:53
9 marca 2012, 17:53
9 marca 2012, 17:54
9 marca 2012, 18:44
9 marca 2012, 20:18
15 kwietnia 2012, 20:54
Zdecydowanie bardziej zdrowsze jest masło orzechowe. Przede wszystkim dostarcza nam takich witamin i minerałów jak wapń czy magnez. Dzięki temu regulowane jest ciśnienie krwi w naszym organizmie, a kości i zęby stają się znacznie mocniejsze. Ponadto wapń sprawia, że zdecydowanie szybciej goją się rany. No i nie można zapominać też o tym, że jedząc masło orzechowe dostarczamy swemu organizmowi witaminę odżywiającą umysł, czyli choliny :) ( więcej informacji:http://natoobe.pl/lifestyle/article/view/la_id/379 ).
15 kwietnia 2012, 21:14