- Dołączył: 2009-05-27
- Miasto: Gdynia
- Liczba postów: 94
12 lipca 2009, 10:27
Mam pytanie.
Znalazłam w domu coś takiego:
http://www.24supermarket.pl/images/rolnik_zurawina.jpg
Z czym można ją zjeść? Czy pasuje do białego sera, czy jest raczej do mięs? ;>
12 lipca 2009, 10:30
Do czego? Np. do ciasteczek :) A przede wszystkim profilaktyczne na drogi moczowe ;P
- Dołączył: 2008-06-01
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 788
12 lipca 2009, 10:35
Do serków typu oscypek, camembert.... ;-)) Mniammmmmmmmmmmmmmmm, tak lubię najbardziej. ale do mięs też można.
- Dołączył: 2009-02-17
- Miasto: Den Haag
- Liczba postów: 5635
12 lipca 2009, 10:36
Ja czasem do herbatki dorzucam po prostu łyżeczkę, zwł. w zimę jak czuję, że coś rozłożyć mnie próbuje ;P
- Dołączył: 2009-01-08
- Miasto: :)
- Liczba postów: 554
12 lipca 2009, 10:48
sok z zurawiny jest pycha
- Dołączył: 2009-01-27
- Miasto: Wieliczka
- Liczba postów: 2195
12 lipca 2009, 10:50
do mięs jak najbardziej,ja uwielbiam
- Dołączył: 2009-06-12
- Miasto: Ostrów Wielkopolski
- Liczba postów: 26
13 lipca 2009, 10:19
Ja jem otreby z zurawina dodaje je do jogurtu
http://sante.pressoffice.pl/?more=1384158074
- Dołączył: 2009-06-16
- Miasto: Olsztyn
- Liczba postów: 205
13 lipca 2009, 13:05
do mięs (własnych pieczeni) serków pleśniowych, płatków kukurydzianych, kaszy z mlekiem, ja lubię dodawać do budyniu lub kiślu.
21 września 2009, 16:20
ja dodaje zurawine do serka wiejskiego, jogurtu naturalnego ,twarogu
- Dołączył: 2009-09-11
- Miasto: Koszalin
- Liczba postów: 392
21 września 2009, 16:37
do białego sera, do mięsa z chrzanem. Pycha.