6 grudnia 2011, 20:46
Hej. Podobno w mikrofali warzywa na patelnię są i zdrowsze, i szybsze w przyrządzeniu niż przy użyciu patelni czy innych metod, to prawda?
Jak wy robicie dania z udziałem warzyw mrożonych?
6 grudnia 2011, 20:47
mnie sie wydaje, ze wszystko co z mikrofali jest nie zdrowe, ale moge sie mylic
- Dołączył: 2011-05-16
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 2976
6 grudnia 2011, 20:50
warzywa na patelni z papryką.. mrożone - robię.
6 grudnia 2011, 20:52
A co w tym niezdrwego? Wsadzasz zwykłe warzywa bez niczego, czekasz 10 minut i masz je rozmrożone ... nie rozumiem?
6 grudnia 2011, 20:57
e.mela to są w końcu mikrofale, nie wiadomo czy zdrowe ;)
jak dla mnie nie ma co wariować, sama używam tylko mikrofali, na patelni bez tłuszczu też można, ale jest dłużej ;d
- Dołączył: 2011-02-14
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 2756
6 grudnia 2011, 21:05
ja dzisiaj spróbowałam z mikrofali. Lepsze niż z patelni ! Ja nie mogę na oleju przez woreczek a z mikrofali są pyszne i soczyste !
- Dołączył: 2011-02-14
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 2756
6 grudnia 2011, 21:07
DUBEL
Edytowany przez cynamonowa121 6 grudnia 2011, 21:10
- Dołączył: 2011-11-22
- Miasto: Reda
- Liczba postów: 2382
6 grudnia 2011, 21:09
najzdrowsze sa robione na parze, ja tam nie jestem przekonana do mikrofali poza tym warzywa z mikro sa takie "rozlazle" ;p
- Dołączył: 2011-02-14
- Miasto: Gdańsk
- Liczba postów: 2756
7 grudnia 2011, 16:30
zależy jakie porządne np z frosty są pycha ;)
7 grudnia 2011, 18:26
Jak odgrzewa się w mikrofali to bez zbędnych tłuszczy.Ja zawsze jak robię warzywa na patelnię to na patelnii, ewentualnie jak już sa zrobione to do mikrofalówki, żeby odgrzać :)