Temat: nasze przepisy dietetyczne i nie tylko

kochane dzielcie sie ciekawymi potrawami
mój pierwszy piernik troszke nie foremny ale w jedzeniu nie przeszkadza mojemu mężowia tak wygląda mój kurczak gotowy do pieczenia
Pasek wagi
> mój pierwszy piernik troszke nie foremny ale w
> jedzeniu nie przeszkadza mojemu mężowia tak
> wygląda mój kurczak gotowy do pieczenia

ciekawe zamkniecie kurczaka
Magda bardzo łatwe i bez problemów z szyciem
Pasek wagi
Ale super :))
Ciekawe jak Labutkowa skomentuje

> Magda bardzo łatwe i bez problemów z szyciem

najpierw wykałaczki pozniej nitka??
widze że podoba Wam się mój kurczak bez kości oto tak po wystudzeniu gotowe do jedzonka
Pasek wagi
Madzia najpierw wkuwasz wykałaczki potem bierzesz nitke  składasz na pół i zachaczasz o pierwsza wykałaczke i sznurujesz tak jakbyś buty szurowała na krzyż
Pasek wagi
erwinka, mniaaam!!
Pasek wagi
ja to nie mogę pojąć jak wy te kości wyciągacie z tych kuraków
Pasek wagi
> ja to nie mogę pojąć jak wy te kości wyciągacie z
> tych kuraków
ja tez nie moge tego pojac
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.