- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
21 kwietnia 2021, 05:57
Mam do wyboru dwa jogurty naturalne.
Jeden ma w składzie: mleko pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych.
Drugi ma w składzie: mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Który z tych dwóch będzie lepszy dla starszych osób? Czym są białka mleka?
21 kwietnia 2021, 07:18
Wybacz, ze nie będzie to odpowiedz na Twoje pytanie, ale dorzucę tylko jedno potencjalne kryterium rozpoznania dobrego jogurtu - lekarz powiedział mi kiedyś, ze najlepiej wybierać te, które maja nazwane konkretne kultury bakterii