- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
15 października 2019, 15:12
Nie przepadam za mięsem i "drugimi" daniami, wolę zupy . Czy ciecierzycę można dodawać do zup tak jak ziemniaki/ryż/makaron? Chcę zastąpić czymś mięso, a ciecierzyca ma sporo białka i nawet mi smakuje. No i uwielbiam zupy. Jeśli tak, to wrzucać ją do zupy i niech sobie tam jest, czy ugotowaną odstawić i dodawać do każdej porcji zupy? Chciałabym mieszać ciecierzycę i ryż/makaron/ziemniaki/kaszę tak, żeby zgadzało się makro. Uważacie że na dłuższą metę takie obiady byłyby zdrowe?
Edytowany przez 15 października 2019, 15:15
16 października 2019, 07:50
Ok, dzięki za rady, postaram się w takim razie zastąpić mięcho ciecierzycą/soczewicą :)