- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
27 maja 2019, 18:19
Kupiłam świezy szpinak baby i chce go zrobić do makaronu smażony z czosnkiem i śmietanką. Nie wiem jednak..mogę taki swiezy szpinak zarzucić na patelnię czy nanpierw trzeba odciąć te wszystkie ogonki?
27 maja 2019, 18:22
Ja zazwyczaj odcinam, bo nie lubię.
27 maja 2019, 18:22
jestem leniwa i zjadam z ogonkami :)
27 maja 2019, 18:55
A są jakieś gorzkie albo niedobre?jestem leniwa i zjadam z ogonkami :)
To nie szparagi, że trzeba coś odcinać :) Jedz śmiało.
27 maja 2019, 18:59
mi tam do głowy nie przyszło odcinać:) gubią się szybko pod wpływem temperatury. Na zdrowie:)