Temat: Świeży szpinak

Kupiłam świezy szpinak baby i chce go zrobić do makaronu smażony z czosnkiem i śmietanką. Nie wiem jednak..mogę taki swiezy szpinak zarzucić na patelnię czy nanpierw trzeba odciąć te wszystkie ogonki?

Ja zazwyczaj odcinam, bo nie lubię.

jestem leniwa i zjadam z ogonkami :)

aleksytymia napisał(a):

jestem leniwa i zjadam z ogonkami :)

Tak samo :)

Pasek wagi

Smacznego (smiech)

aleksytymia napisał(a):

jestem leniwa i zjadam z ogonkami :)
A są jakieś gorzkie albo niedobre?

coconut.charlotte napisał(a):

aleksytymia napisał(a):

jestem leniwa i zjadam z ogonkami :)
A są jakieś gorzkie albo niedobre?

To nie szparagi, że trzeba coś odcinać :) Jedz śmiało. 

mi tam  do głowy nie przyszło odcinać:) gubią się szybko pod wpływem temperatury.  Na zdrowie:)

Pasek wagi

Też wrzucam całe, nawet nie wiedziałam, że to ktoś odcina :D

Ja tez zawsze z ogonkami jem

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.