- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
31 marca 2019, 22:01
Dziewczyny ze Śląska i nie tylko... jakie odmiany ziemniaków na kluski śląskie są najlepsze? Mieszkam zagranicą i nie mam dostępu do tego co w PL, ale może coś znajdę...
31 marca 2019, 22:14
żółte i stare. Mlode mają za dużo wody.
31 marca 2019, 22:31
Powinny być mączne - gdy przekroisz ziemniaka i potrzesz środki powinna się pokazać gęsta, biała zawiesina.
1 kwietnia 2019, 00:26
A tak naprawdę zrobisz z każdych tylko najwyżej dodasz skrobi więcej ;) Ja nawet z fioletowych robiłam śląskie, a to typowo sałatkowe...