- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
4 kwietnia 2011, 11:12
lepiej zrobić na maślance- jak oryginał, czy polskie- z mleka???
próbował ktoś? które smaczniejsze;D?
bo będę robic na obiad, a niewiem które są lepszexD
4 kwietnia 2011, 11:16
może wykorzystasz jakiś z przepisów z tej strony? :))
4 kwietnia 2011, 11:32
własnie patrzyłam, to juz wcześniej;p, ale wiesz... mam dylemat-mleko i maslankaxD haha.
zrobie 2 rodzaje;D
4 kwietnia 2011, 12:01
4 kwietnia 2011, 12:11
4 kwietnia 2011, 12:43
4 kwietnia 2011, 13:02
4 kwietnia 2011, 15:04
na mleku bardziej były pulchne...xD
zjadłam 6... i zapiłam pepsi,rozsadzi mnie zaraz o.O