Temat: Gratulacje dla Nicmniej

za ten tyłeczek
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b81bf44e81aef06d.html

Macie wzór jak maja wygladac posladki :)
Zwykly tylek.Zadna rewelacja.

mateuszsoft napisał(a):

Jezu tylko dałem wam przykład jak wyglada idealny tyłek ! zero tłuszczu i celulitu :Dbo te wasze pytania na ile kg wygladam i czy mam wszysko ok  są juz troche nudne


A skad pewnosc ze nie ma tluszczu ani cellulitu skoro ma zalozone spodenki?
Pasek wagi
nudzi ci sie??

aaaotoja napisał(a):

Dla mnie to żaden wzór. Z resztą wiem że mam fajna pupe. Każdy mi to mówi

Tyłek jak tyłek. Podobają mi się brazylijskie tyłeczki, ale wiem, że takiego mieć nie będę:) zresztą wyglądałabym karykaturalnie z mają wagą i wzrostem :)

Polyanna86 napisał(a):

Zwykly tylek.Zadna rewelacja.

dokładnie
W spodniach to 3/4 dup wygląda fajnie.
Pasek wagi

mateuszsoft napisał(a):

Jezu tylko dałem wam przykład jak wyglada idealny tyłek ! zero tłuszczu i celulitu :Dbo te wasze pytania na ile kg wygladam i czy mam wszysko ok  są juz troche nudne


1. Tyłek jednak musi posiadać trochę tłuszczu, bo inaczej będzie płaski i twardy, a to nie jest fajne.
2. Tak, tak, zero cellulitu. Szkoda tylko, że fotka w spodenkach, w których nie byłoby cellulitu widać ;D

Moim zdaniem nie ma czego gratulować - połowa znanych mi dziewczyn ma taki tyłek, a niektóre i lepszy.

mateuszsoft napisał(a):

Jezu tylko dałem wam przykład jak wyglada idealny tyłek ! zero tłuszczu i celulitu :Dbo te wasze pytania na ile kg wygladam i czy mam wszysko ok  są juz troche nudne


Skąd wiesz, że nie ma celulitu skoro tyłek jest zakryty?

A tłuszcz na pewno jest...
Tyłek jak tyłek. Normalny. Nie podniecałabym się tak. Ale wiesz co mateuszsoft? Gdyby to było możliwe to zamieściłabym tu link ze zdjęciem super wyglądającego penisa żebyś sobie pooglądał. Ale nie zrobię tego bo ktoś mógłby zgłosić to do moderacji. Nie, przepraszam - dla ciebie to musiałoby być zdjęcie bardzo pofałdowanego mózgu.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.