- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
14 grudnia 2010, 21:45
hej wszystkim:)
chcialam upiec chlebek dukana ale nie wiem jak sie za to zabrac. wiel jest stronek z przepisami ale to jest poprostu misz masz!
pomyslama ze na vitali najlepiej bedziecie wiedziec! wiec porsze o przepis ze szczegolowym opisem jak zrobic bo troszke lewa jestm. dopiero zaczynam kuracje z dukanem wiec same wiecie... a i mam pytanie czy mozna jesc chlebek dukana w I fazie?? bo jestm 2 dzien.
dzieki i pozdrowionka:)
15 grudnia 2010, 13:31
15 grudnia 2010, 13:43
ja robie taki, od samego poczatku, pieke co kilka dni i starcza na dlugo dlugo no i caly czas taki sam swiezy. W 1 fazie mozna go jesc, tylko juz nie nalezy jesc nic z otrebami. Polecam bo naprawde dobry.
10 łyżek stołowych otrąb owsianych
10 łyżek stołowych otrąb pszennych
10 łyżek serka białego 0%
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki soli
5 jajek
Otręby zmielić ,dodać ser ( wcześniej zmiksowany z odrobiną chudego mleka) ,sól i proszek do pieczenia ,dodać żółtka i wymieszać. Z białek ubić pianę i połączyć. Piec w 180 stopniach przez godzinę .
otrebow nie miele...