Temat: Dieta Dukana Start !

Dziś zaczynam dietę. Kto ze mną?

to ze do 4% to ja wiem,ale ile to jest gram??
ja kupuje z indyka i w sumie nie wiem jak % to tam jest. Ja mam pytanko apropo wlasnie % tluszczu.. czy u Nas sá dostepne Serki Homegenizowane light? Jesli tak podajcie prosze firme:) Moja mama robi co rtydz duze zakupy szukala w markecie i nie znalazla czegos takiego. To samo apropo sera feta.... dzis mialam w jadlospisie saltke z serem feta light i takowego tez nie znalazlam wiec kupilam ten bodajze 12% (bialo zolte opakowanie)Prosze o pomoc w jednym i drugim:)
Hm ja jem tylko i wyłącznie serki homo nauturalne one są chudziutkie i mają więcej białka niż węgli i tłuszczu razem - przynajmniej te z carrefoura (to ich marka, ma 3,5g tłuszczu, 8,7 białko, a węgle 4,7), podobno w lidlu jest duży serek naturalny homo też jakaś chudzinka, ale jak byłam ostatnio to nie widziałam. 4% to chyba 4g.. (jeśli chodzi o 100g produktu).
dziewczyny,ratunku...ale mam dzień...cały czas bym jadła...i wciąż chce mi się słodkiego...chyba zaraz pójdę wyciągnę ten zkitrany torcik wedlowski... bu....
dziewczyny,ratunku...ale mam dzień...cały czas bym jadła...i wciąż chce mi się słodkiego...chyba zaraz pójdę wyciągnę ten zkitrany torcik wedlowski... bu....
andziu ja zrobiłam sobie dukanowe ptasie mleczko - polecam na zachcianki, ew. serek homo naturalny ze slodzikiem.., placuszki cynamonowe - i nie próbuj żadnych ohydnych torcików wedlowskich, które pójdą w bioderka i brzuch..
popieram emi trzymaj się :)
a jeżeli chodzi o serki homo 0% naturalny to polecam w Realu  z Maćkowy ok 2,4 zł za 250g a węgli 5,5
dziewczyny a czy próbowałyście owoców morza, krewetek i surimi? jak je przyrządzać?
> dziewczyny a czy próbowałyście owoców morza,
> krewetek i surimi? jak je przyrządzać?


to zalezy co kto lubi..ja ostatnio surimi wywalilam do kosza i owocow morza tez nie trawie ;(
surimi jeszcze czekają na pierwszy raz w zamrażarce :), a owoce morza dla mnie są bleeee :)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.