Temat: Zegnaj zimowe sadelko! dieta Dukana od 1 lutego kto ze mna ? :)

Witajcie drogie Vitalijki, jestem na forum od niedawna, i juz sie przymierzalam kilka razy do podjecia walki z moim sadelkiem, ale jakos takos, braklo mi motywacji.

Coz, wchodze sobie 3 dni temu na wage... i SZOK!!! 6 kg od swiat!!! Pomyslalam sobie-TO OZNACZA WOJNE

Polecialam do ksiegarni, uzbroilam sie w ksiazki dr.Dukana, i postanowilam sobie, ze nie poddam sie bez walki, i ze tego lata chce zalozyc bikini 

Zakładam swój wątek, żeby mieć troszeczkę miejsca wśród Was, żeby widzieć swoje osiągnięcia, żeby móc czerpać siłę z Waszych doświadczeń oraz z Waszego wsparcia, mam cichą nadzieję  

Tak wiec zapraszam wszystkich chetnych do wspolnego dukania 

to jest ten chlebek otrebowy na 3 dni    pod taka nazwa go mam w przepisach 
zrobiłabym ten chlebek ale nie mam drożdży dopiero w poniedziałek lecę na zakupy
moje drozdze i tak umarly smiercia tragiczna bo  do goracej jeszcze wody je wsypalam zamiast poczekac i chlebek nie wyrosl ale i tak sie upiekl i wyglada baaaaaaardzo apetycznie 
kurcze, ale ze mnie gapa, już za późno, nie będę drugi raz piekarnika grzała. może jutro go upiękę
jutro napisze czy smaczny ale pachnie pieknie jak takie  wloskie ziolowe pieczywo ... hmmm....
a jakie zioła wrzuciłaś?
myślisz czy byłby dobry z samą solą?
z sama sola  tez na pewno dobry ja dalam oregano i tymianek  bo uwielbiam ziola ale mysle ze mozna rzucac co kto lubi 
to fajnie

Mój chlebek za chwile ląduje w piekarniku. Ja mam z solą i czosnkiem.
Witajcie:) Jestem na protalu od 4 lutego, widzę, że Wam wszystkim pięknie waga spadła od czasu, gdy zaczęłyście - to naprawdę motywujące:)

Też dzisiaj upiekłam ten chlebek i mimo, że nie wyrósł (czemu się absolutnie nie dziwię), to powiem Wam, że jest pyszny:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.