Temat: Chętni na dietowanie od 02.01.2012:)

Niestety nie mogę sie ogarnąć i zacząc dietę, liczę na magiczną datę 02.01.12. Zapraszam do zapisywania się i wspierania siebie i innych. Moim motywatorem największym jest 1. komunia w maju mojego brzdąca i 2. wakacje ze znajomymi, którzy nie widzeli mnie na żywo przez ok 5 lat. (czyli 10-12 kg temu). Chociaż do tej pory nie mogłam sie zmotywować to zastanawiam sie jak będzie w styczniu.

Mnie bardzo posmakowała herbatka zielona z mięta Rajski Ogród u kupuje w Biedronce jest dużo tańsza to w ciągu dnia machnę czasem i z 6 szklanek . Polecam dobra a zawsze to dodatkowy płyn.
Pasek wagi
Można można...więc nie wiem skąd te wyrzuty? Wędzona jest sól..a sól to woda...najedz się słonych śledzi...a zoboczysz jak waga poleci w górę
Jak z puszki to jest tuńczyka z wody też z Biedronki.
Pasek wagi

Puszysta71 proszę, ucztuj sobie:)



Ale pyszności

Elima napisał(a):

Można można...więc nie wiem skąd te wyrzuty? Wędzona jest sól..a sól to woda...najedz się słonych śledzi...a zoboczysz jak waga poleci w górę


Jak byłam na półmetku drugiej fazy to zrobiłam wiadro z cebulką i jogurtem i na noc się obżerałam bo na dzień śledzie to nie za bardzo i się dziwiłam czemu waga mi stoi hehe a to przez  te słone śledzie.
Aż mi ślina poleciałą na klawiaturę o kurcze super. Ja na razie nic nie piekę tylko ten budyń i koktajl i naleśniki i ptasie mleczko jeśli chodzi o słodkie bo nie wiem czy po tych pieczonych słodkościach waga mi sie nie zatrzymywała choc teraz spada minimalnie ale zawsze coś.

Pasek wagi
Kochane na razie sie pożegnam idę sobie powcinać udeczko na kolację . Wam też życzę smacznego.
Wieczorkiem późniejszym jeszcze zaglądnę.

Pasek wagi
Smacznego!
Smacznego....ja właśnie zjadłam udeczko i kawałek ciepłego pasztetu

A właśnie co się tyczy udek....jak pieczecie wrzucacie surowe mięso do piekarnika?
Ja najpierw wrzucam na słony wrzątek, gotuje z 10 min i dopiero marynuję...lub posypuję czerownym delikatem i do piekarnika.
Raz....białko się ścina zamyka pory mięsa i tak nie wysycha...a dwa oszczędzam na czasie  bo dużo krócej się piecze,

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.