jedzeniejestnieestetyczne
- Dołączył: 2010-04-04
- Miasto: Londyn
- Liczba postów: 595
3 lipca 2011, 13:41
jakie dodatki można stosować w 1 i 2 fazie jeśli chodzi o ketchup, koncentraty, buliony itp.? bo np. musztarde można, a co z majonezem? wiem kaloryczny ale w umierkowanych ilościach?
- Dołączył: 2010-11-12
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 982
3 lipca 2011, 13:48
Majonez nie, ale keczup chyba tak ale w malutkich milościach.
- Dołączył: 2009-07-21
- Miasto: Kobylnica
- Liczba postów: 95
3 lipca 2011, 13:50
o ile pamietam zadne z wyzej wymienionych, majonez to tylko przygotowany wlasnorecznie, a musztarda lekka, dijon...
3 lipca 2011, 13:55
keczup jeśli już to bez cukru.(ponoć są takie, choć ja jeszcze nie spotkałam)
o majonezie zapomnij! chyba że zrobisz go sama wg przepisu Dukana.
bulionów raczej unikaj, przecier pom można
3 lipca 2011, 13:56
a tak w ogóle, to po co Ci to skoro osiągnęłaś sukces?
(47kg?)
jedzeniejestnieestetyczne
- Dołączył: 2010-04-04
- Miasto: Londyn
- Liczba postów: 595
3 lipca 2011, 14:01
bo teraz jem normalnie, ale jak zjem za duzo(wiadomo-wakacje) to wracam na 3 dni na proteiny