- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
31 października 2016, 12:45
sniadanie 10 :20 - owsianka 4 lyzki
zupa 13:20 - zupa pomidorowa
drugie danie 16:20 - nalesniki z serem i ze szpinakiem (2 sztuki)
podwieczorek 17::20 - smoothie
kolacja 19:20 - pasta jajeczna z tunczykiem ( 2 kanapki)
do tego 2 kawy , herbata zielona , herbata z pokrzywy
31 października 2016, 15:05
Za dużo, żeby umrzeć, za mało, żeby żyć.
ha ha ha :):):)
Podziwiam skrupulatność w odstępach trzygodzinnych :)
Ekspertem nie jestem ale od razu widać, że mało warzyw i owoców.
31 października 2016, 15:11
Takie menu są śmieszne.
Owsianka na mleku czy wodzie, z czym?
Ile tej zupy? Nawet, jeśli podasz gramaturę, to każdy gotuje inaczej.
Jak duże te naleśniki, ile farszu? Jakie proporcje tego farszu?
Składniki smoothie? Wszystko tam mogłaś dać przecież.
Składniki pasty? Ile jej nałożyłaś?
Proszę cię, z tego menu nie da się nic wywnioskować.
31 października 2016, 15:40
no spoko, a skad my mamy wiedziec jakie byly porcje oraz gramatury poszczegolnych produktow? owsianka taka "sucha", bez zadnych dodatkow? w zupie jakis makaron /ryz, mieso? smoothie z czego? jakie te kanapki -rodzaj pieczywa, ile pasty jajecznej? zeby moc obiektywnie ocenic menu, musi byc ono naprawde dokladnie rozpisane.