- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
30 marca 2014, 16:25
Na zajęcia mam przygotować obiad i podwieczorek do wybranej przez siebie diety. Zdecydowałam się na diete bogatoresztkowa (wysokoblonnikowa). Przeanalizowałam wskazania do diety i wybrałam 2 potrawy. Chciałam prosic o pomoc w "kontroli" tego :P Po prostu, czy uważacie, ze te dania spelniaja wymogi diety (lekkostrawna, wysoka zawartosc blonnika). Z dory dzieki.
obiad: makaron razowy z brokułami i filetem drobiowym
podwieczorek: placuszki otrębowe z "sosem" owocowym na bazie jogurtu naturalnego.
Edytowany przez Hrisnowflakesto 30 marca 2014, 16:25