- Dołączył: 2013-07-30
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 1800
4 września 2013, 20:07
Jak już to jakie pieczywo wybrać na diecie?
4 września 2013, 20:08
Ciemne i na zakwasie, czyli przy okazji ciężkie i pełne błonnika, np. słonecznikowe, żytnie.
Polecane jest także orkiszowe, ale ja nigdy nie jadłam, nie wiem.
- Dołączył: 2011-09-19
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 225
4 września 2013, 20:08
graham, razowy, pełnoziarniste
- Dołączył: 2010-12-01
- Miasto: Legionowo
- Liczba postów: 4421
4 września 2013, 20:32
takie jak moje poprzedniczki :)
staram się jeść tylko na śniadanie
- Dołączył: 2012-12-02
- Miasto: Krynica-Zdrój
- Liczba postów: 950
4 września 2013, 20:37
ja jem tylko grahama i tak się przyzwyczaiłam że inne mi nie smakuje :p
- Dołączył: 2013-08-07
- Miasto: Będzin
- Liczba postów: 3829
4 września 2013, 20:42
skoro już o pieczywie mowa, a o grahamie zwłaszcza, to czy któraś z was mi powie jaki konkretnie? taki zwykły bochenek chlebka graham?? czy jakieś specyfiki typu pakowane 8 kromek?? czy jak?? chwilowo nie jem chleba ale jak wrócę to chciałabym kupować mądrze a niebardzo wiem jak znaleźć dobry graham
- Dołączył: 2012-10-17
- Miasto: Stary Sącz
- Liczba postów: 63
5 września 2013, 09:54
a ja nie jem pieczywa jakoś odzwyczaiłam się..
- Dołączył: 2013-01-04
- Miasto: Nibylandia
- Liczba postów: 1001
5 września 2013, 10:15
ja kupuję tylko razowy / graham, normalny bochenek, zwykle wiejski, niekrojony, z chrupiącą skorką i ziarenkami, zadne wynalazki pakowane :D
Edytowany przez kooot 5 września 2013, 10:16