- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 czerwca 2010, 21:08
10 czerwca 2010, 16:02
10 czerwca 2010, 16:22
Edytowany przez poprostuja99 10 czerwca 2010, 16:22
10 czerwca 2010, 16:38
10 czerwca 2010, 16:41
10 czerwca 2010, 17:12
10 czerwca 2010, 17:19
10 czerwca 2010, 17:19
10 czerwca 2010, 17:28
TAK! W końcu dostałam te serki homogenizowane 0%. Nigdzie nie mogłam ich znaleźć, a są moją przepustką do deserowych eksperymentów. Na pierwszy rzut - mam ochotę na coś przypominającego tiramisu, albo zebrę. Wieczorem wrócę do domu, to potestuję i powklejam zdjęcia z przepisami, jeśli cokolwiek z tego wyjdzie. A co do bułeczek (ktoś pytał?) Wszystko w nich jest dopuszczalne i bez ograniczeń, poza otrębami. Trzeba sobie tak obliczyć ilość bułeczek, żeby wyszło ok 3 łyżek otrębów. U mnie to będą z 3 sztuki. Najważniejsze to dosypywać otrębów tyle, żeby konsystencja była dość gęsta, ale jeszcze odrobine leista. Chyba nie ma znaczenia większego jakie to będą otręby, u mnie najwięcej było przennych. Tak wyglądało to porannie: